SZKOLENIA, TRENINGI, WARSZTATY, EVENTY

NOWE MIEJSCE SZKOLENIOWE NA MAPIE ŁODZI!

PARKIET to komfortowa i  klimatyczna przestrzeń warsztatowa.
Zapewniamy profesjonalną obsługę i pełen wachlarz usług około eventowych.

PARKIET to nieszablonowa, kreatywna przestrzeń warsztatowa.
W naszym lokalu masz możliwość przeprowadzenia indywidualnych konsultacji,
poprzez niewielki grupy warsztatowe, aż po kilkadziesiąt osób na sali.

PARKIET mają swój indywidualny charakter, dzieki czemu odbywają się tu szkolenia biznesowe
jak i warsztaty „miękkie” o mniej formalnym charakterze.
Oferujemy przestrzeń na jednorazowy wynajem, jak i cykliczne warsztaty.
.

Drewniane belki stropowe jak i parkiet na podlodze tworzą wyjątkowy ciepły klimat tego miejsca, miejsce je doświetlone i klimatyzowane.
W PARKIECIE uczestnikom szkolenia serwujemy profesjonalny serwis kawowy, zaproponujemy również lunch lub pełny catering obiadowy.

Zapraszamy do skonsultowania oferty
telefonicznie 792 977 027 lub mailowo biuro@lodzkiparkiet.pl

Możliwości, zakres usług oferowanych przez PARKIET:

Sale warsztatowe:

  • brzozowy gaj– ok 40 m2 – do 20/25 osób – miejsca siedzące / stoły / flipczart – 40zł za godzinę
  • open space – ok 100 m2 – do około 40 osób – miesjca siedzące / stoły / flipczart – 60zł za godzinę

Dodatkowe wyposażenie:

– rzutnik z wejściem HDMI 25zł za godzinę/ 100zł za dzień
– papier do flipczarta 20zł –  opłata jednorazowa

Obsługa gastronomiczna:

• serwis kawowy bez ograniczeń:

– świeżo mielona kawa z profesjonalnego ekspresu ciśnieniowego, do wyboru – espresso/americano/cappuccino
– herbata liściasta
-woda z cytryną, miętą
koszt do 4 godzin: 15 zł  od osoby
koszt powyżej 4 godzin: 25 zł od osoby

• lunch:

– kanapka dnia 8zł / porcja
– zupa dnia 10zł / porcja
– tarta wytrawna – 13zł / porcja
np:
szpinak, ser pleśniowy, suszone pomidory
szpinak, mozarella, pomidorki koktajlowe
brokuły, ser sałatkowo-kanapkowy typu „feta”, suszone pomidory
– sałatka – 10zł / porcja
np:
rukola, pomidorki koktajlowe, oliwki, suszone pomidory z sosem na bazie oliwy z oliwek
rukola, gruszka, awokado, serek sałatkowo-kanapkowy typu „feta” z sosem na bazie oliwy z oliwek
szpinak, burak gotowany, ser wędzony, słonecznik prażony, sos miodowo-musztardowy

• deser w postaci domowego ciasta – dnp: marchewkowe, brownie, szarlotka,
– cena 10 zł  od osoby

*zamówienia lunchowe przyjmujemy najpóźniej dzień wcześniej

*niezależnie od zamówienia oferty cateringowej – w trakcie szkolenia można indywidualnie zamawiać ciepłe napoje bez ograniczeń

Istnieje możliwość zorganizowania pełnego obiadowego cateringu – do indywidualnego uzgodnienia

Parking na terenie posesji jest bezpłatny.

W przypadku pytań lub wątpliwości proszę o kontakt

ZADZWOŃ DO NAS LUB NAPISZ!
Nasz zespół zadba o przygotowanie sal i komfort wszystkich uczestników !

KONTAKT