DO BIG BANG CAFE ZAPRASZAMY
WAS O KAŻDEJ PORZE DNIA!

Ugościmy Was domowym ciachem lub smaczną przekąską. Dla zmarzluchów zaparzymy rozgrzewającą herbatę lub aromatyczną kawę, a młodsi goście będą wybierać swój ulubiony smak spośród naturalnych soków naszego regionu.
Od rana do wieczora na terenie kawiarni małe szkraby mają możliwość poszaleć pod okiem rodziców i dziadków na naszym placu zabaw „pod chmurką”. W tym samym czasie większe pociechy mogą uczestniczyć w jednym z oferowanych przez STUDIO ciekawych i rozwojowych warsztatów.
W naszej przestrzeni odnajdą się również najmniejsze robaczki, które nadal lubią odkrywać świat w przestrzeni szczebelków łóżeczka. Gdy przyjdzie czas na drzemkę zostaną wybujane przez mamę w kawiarnianej kołysce.

TWÓRCZE, ROZWOJOWE SPOTKANIA W KAWIARNI DLA RODZICÓW I DZIADKÓW!

big bang Cafe to miejsce stworzone również z myślą o rodzicach i dziadkach.
W specjalnie wytyczonej sali na terenie kawiarni zapraszamy na ciekawe rozmowy i inspirujące spotkania. Nasz regularny grafik już dziś zachęca do rozwoju własnych umiejętności językowych podczas swobodnych, naturalnych konwersacji. Godzinne spotkanie z profesjonalnym, pozwoli na rozmowy w języku angielskim na codzienne tematy. Dlatego śmiało możecie zgłaszać swoje propozycje tematów, które nierzadko sa problematyczne podczas wyjazdów lub spotkań z przyjaciółmi z zagranicy. Będzie więc o podróżach, troskach i radościach każdego rodzica, a także o kobiecych – ważnych i tych mniej ważnych sprawach.
Osoby zainteresowane rozmową na tematy, na które na co dzień nie mamy zbyt wiele czasu zapraszamy na godzinę z filozofią.
Więcej szczegółów o tym i innych spotkaniach w grafiku warsztatów.

BLUE DROP COFFEE ROASTERS BIRU

Mieszanka dla tych którzy preferują klasyczny styl espresso. Trzy kawy zmieszane w nietypowych proporcjach Arabiki i mytej Robusty przynoszą w naparze klasyczne doznania południowego stylu kawy.

Nikaragua – daje mieszance odczucie pełnego body wraz z posmakami karmelu i nut czerwonych owoców. Gwatemala – wzmacnia nuty karmelu dodając do nich posmak prażonych orzechów. Do tak zbalansowanej bazy dodajemy mytą robustę z rejonu miasta Magelang w środkowej części Indonezyjskiej wyspy Java. Myta robusta traci w procesie wyłuskania ziarna niekorzystne cierpkie smaki, wzmiacjając jednocześnie naszą mieszankę o kremowe gęste body i odczucie gorzkiej czekolady. Taka kompozycja sprawi iż dzięki temu będziesz mógł spróbować pysznego, zrównoważonego espresso, jak również oddać się przyjemności spróbowania kremowego cappuccino.